Gildia Evangelion
a
Witam. Na początku chcę poruszyć 2 ważne sprawy:
1. http://board.metin2.pl/index.php?page=T … AlfaIomega jest to link do forum m2 wątku o AiO, jest tam kilka postów Ow444 obrażających tą gildię, nie ukrywam swojej tożsamości prawdziwej - to ja. Owe szczeniackie zachowanie jest przyczyną znajomości złych faktów. Chciałbym teraz przeprosić wszystkich członków AiO i Learin szczególnie, nie powtórzy się to.
2. Owa postać co prawda jest droperem, jednak tymczasowym. Powolutku bez nerwa wbije nią 42 lvl i zatrzymam się na dosyć długo czytając ku i zarabiając Skończę na tym to nudnawe rozpoczęcie ;f
Nick: MrMaslo
Postać jaką grasz: Wojownik mental
Lvl:na ten moment 30
Skile:silne m1 (wbite 3 min temu), duchowe 9 reszta 1, zaczynam czytać na 42
Statystyki: 2sila:1wit reszta 0
Poprzednie gildie(Jeżeli takie były: - ?
Imię: Wojciech
Napisz kilka zdań o sobie: Mieszkam w Krakowie.Interesuje się muzyką (metal i jego odmiany, punk, reggae ...), dziewczynami, harcerstwem no i resztę to chyba metin Ortografię mam w miarę opanowaną, na codzień nie używam polskich znaków
Co sam możesz do Nas wnieść? Spam... czasem mi się zdarzy komuś pomóc
Czego od nas oczekujesz? Spamu, pomocy na boja i jeszcze więcej spamu Potrzebuje takowej opieki
Kogo znasz z naszej z gildii? Learin, Amazeroth ( kazał napisać, że jesteśmy parą ale tego nie napiszę ), Mangano
Czy Posiadasz Mikrofon? Zepsuty xD ale jak zarobie coś to może się znajdzie takowy ;]
Czy Posiadasz Chęci do Rozmów Głosowych? zależy ... ;]
Ech Wojtek powiedzmy ze tego nie widzialam ...
Nie wiem po co bylo Ci skladanie podania jak co nie ktore osoby w gildii daja jej mniej niz dwa tygodnie wiec nie wiem czy oplaca Ci sie do niej wchodzic...
Ale jako i jest podanie jestem na Tak .
a
Ja nie oceniam czy gildia będzie istnieć rok czy 2 dni, ja chcę dojść :>
a
Zapomniałem dodać, iż znam Kaaca jeśli tylko jest w gildii, tylko, że pod innym nickiem go znałem
Vip
Amaz Ty sie zdklaruj wkoncu z kim jestes hehe
posta szefowej nawet nie skomentuje
co do podania to jestem na TAK...moze byc smiesznie
Super Administrator
Ależ ja Daria jestem straszny.. Od dziś nie odzywam się w ogóle i chyba tak będzie najlepiej.
Vip
ej Ty upie jestes na tak czy na nie tak???? ...i skończcie sie fochac jeden na drugiego bo po dupie dostaniecie i sie skończy dzień dziecka
Ostatnio edytowany przez LordDahaka (2010-05-15 09:08:04)
Super Administrator
Wybacz Bartuś ale nie mam zamiaru się już wypowiadać .
Vip
to sie nie wypowiadaj ale sie nie fochaj na nikogo:P....jesteśmy jedna wielką rodzinka wiec spokój ma byc...i powiedz czy jestes na tak czy na nie a nie mi tu spamisz mendo Ty jedna hehe ;*...napisz tylko tak albo nie i Twoja wypowidz dobiegnie konca hehe;*....a wiec ????
Super Administrator
Nie focham się na nikogo tylko ktoś na mnie.
No dobrze ale zrobię to tylko dla Ciebie Bartek .
Tak.
Vip
no i gitara ;*....tej jednej osobie przejdzie
dobra ta ja juz nie spamuje tutaj hehe
a
Nie ma to jak spam w podaniu
Vip
ja spamuje wszedzie....chyba ze zaczynaja wyzywac hehe
a
Jak się uda dojść do Was to będzie nas 2 p
a
Ciebie nie znam ale niech będzie